WordPress nettisivut

33% webistä käyttää WordPressiä, harrastajien blogeista netin suurimpiin uutissivustoihin.

Teemme modernit, helppokäyttöiset ja responsiiviset nettisivut sinulle tai yrityksellesi WordPress-julkaisujärjestelmällä. Kaikkiin sivustoihin kuuluu myös perushakukoneoptimointi kaupan päälle.

Tänä päivänä mobiiliresponsiivisuus on erittäin tärkeä yksityiskohta yrityksen nettisivuille, koska suurin osa ihmisistä selaa nettiä puhelimella. Responsiivisuuden ansiosta sivut toimivat oikein ja näyttävät hyviltä puhelimissa ja tableteissa. Responsiivisuus auttaa myös hakukoneoptimoinnin kannalta, koska esim. Google suosii sivuja, jotka mukautuvat eri päätelaitteille

Nykypäivänä monet sivut ovat täynnä turhan paljon sisältöä ja itse olennaisen löytäminen ja navigointi sivuilla voi olla hankalaa. Me teemme sivuista mahdollisimman selkeät, jotta asiakkaanne löytävät sivuilta helposti ja nopeasti tarvittavat tiedot. Ei turhaa hifistelyä.

Meillä kaikki nettisivupaketit hinnoitellaan erikseen ja kaikille paketeille on vain yksi kiinteä kokonaishinta. Et siis maksa erikseen esim. chatin, yhteydenottolomakkeiden, videoiden tai muiden lisäosien lisäämisestä sivuille.

Ainoa lisämaksu on meidän tarjoamasta ylläpitopalvelusta, jos sellaisen haluatte.

Ota yhteyttä ja kysy lisää WordPressistä tai pyydä tarjous! Ei sido sinua mihinkään.