Select Page

Palvelut

Nettisivut

Modernit ja responsiiviset WordPress-nettisivut näyttävät hyviltä myös puhelimissa.

Ylläpito

Ylläpito-palvelumme pitää huolen siitä, että nettisivunne pysyvät kunnossa ja ajantasalla.

Webhotelli

Meidän kautta mahdollista saada myös webhotelli, jossa domain sisältyy hintaan.

Logot

Logo on näkyvin asia yrityksesi ilmeessä. Meidän kautta saatte modernit logot.

Nettisivut

Teemme modernit, helppokäyttöiset ja responsiiviset nettisivut sinulle tai yrityksellesi WordPress-julkaisujärjestelmällä. Tänä päivänä mobiiliresponsiivisuus on erittäin tärkeä yksityiskohta yrityksen nettisivuille, koska suurin osa ihmisistä selaa nettiä puhelimella. Responsiivisuuden ansiosta sivut toimivat oikein ja näyttävät hyviltä puhelimissa. Responsiivisuus auttaa myös hakukoneoptimoinnin kannalta, koska esimerkiksi Google suosii sivuja, jotka mukautuvat eri päätelaitteille.

Nykypäivänä monet sivut ovat täynnä turhan paljon sisältöä ja itse olennaisen löytäminen ja navigointi sivuilla voi olla hankalaa. Me teemme sivuista mahdollisimman selkeät, jotta asiakkaanne löytävät sivuilta helposti ja nopeasti tarvittavat tiedot ja palvelut. Ei turhaa hifistelyä.

Ylläpito

WordPress-sivuston ylläpito on helppoa melkein kenelle tahansa, mutta autamme siinä enemmän kuin mielellämme ja näin voitte keskittyä itse omiin töihinne.

Ylläpito-palvelumme sisältää itse WordPressin päivitykset, sivuston teeman päivitykset ja sivuston lisäosien päivitykset. Ja halutessanne tietenkin myös normaali sisällön päivitykset. (Tekstit, kuvat yms) Lisäksi sivuista otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopiot.

WordPressin omissa päivityksissä luonnollisesti korjataan pieniä bugeja ja tietoturva-aukkoja ja sen takia on erittäin tärkeää, että sivuillanne on aina uusin WordPress versio päivitettynä.

Lisäosien päivitys on myös tärkeää, koska vanhentunut lisäosa ei välttämättä toimi oikein sivustolla ja se voi olla myös mahdollinen tietoturva-aukko.

Webhotelli

Ostaessanne webhotellin/palvelintilan meiltä, ette joudu tekemään sopimuksia moneen eri paikkaan vaan saatte kaikki palvelut yhdestä ja samasta osoitteesta, meiltä.

Webhotellin hintaan sisältyy mm. sivujen domain, sähköpostilaatikot ja SSL-salauksen varmenne. Näin saatte yrityskäyttöönne ammattimaiset sähköpostiosoitteet esimerkiksi Gmailin sijaan.

SSL-salaus tarkoittaa sitä, että osoiterivillä sivujen osoitteen edessä on lukko ja/tai teksti “turvallinen”, riippuen selaimesta. Ja osoitteen alku on https, pelkän http:n sijaan. Se tarkoittaa sitä, että sivusto on turvallinen ja kertoo kävijälle, että esimerkiksi verkkokaupan ostoksia voi tehdä turvallisesti ja sivut ovat suojatut ja tietoliikenne salattu.

Logot

Hoidamme yrityksellesi edustavat ja näyttävät logot edullisesti. Oli sinulla jo alustava idea logosta tai ei, saamme 100% varmasti teille logon johon olette tyytyväisiä.

Jokainen logo sisältää niin monta uudelleen suunnittelua, kuin haluatte ja logo lähetetään teille alkuperäisten vektori-tiedostojen kanssa eli voitte myöhemmin tarvittaessa ja halutessanne muokata sitä itse kuvankäsittelyohjelmilla.

Meidän kautta saatte myös käyntikorttigrafiikat. Emme siis tee itse käyntikortteja vaan niihin sopivat grafiikat ja tekstit, jotka voitte sitten lähettää painotaloon painettavaksi.

Grafiikkamme ovat ns. läpinäkyvällä taustalla, joten voitte käyttää niitä kätevästi vaikka yrityksenne virallisissa dokumenteissa.

Hintoihin lisätään alv. 24%