Nettisivujen ylläpito

Jätä nettisivusi meidän hoidettavaksi!

Voit valita joko pelkän ylläpidon tai täyden hoidon, jolloin teidän ei tarvitse itse huolehtia mistään. Me hoidamme sivuston teknisen puolen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista!

Laskutuksen voi valita joko kuukausittain tai yhden kerran vuodessa.

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Hinnat sisältävät alv. 24%

WordPress-sivuston ylläpito on helppoa melkein kenelle tahansa, mutta autamme siinä enemmän kuin mielellämme ja näin voitte keskittyä itse omiin töihinne.

Ylläpitopalvelumme sisältää itse WordPressin päivitykset, sivuston teeman päivitykset ja sivuston lisäosien päivitykset. Ja halutessanne tietenkin myös normaali sisällön päivitykset. (Tekstit, kuvat yms) Lisäksi sivuista otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopiot.

WordPressin omissa päivityksissä luonnollisesti korjataan pieniä bugeja ja tietoturva-aukkoja ja sen takia on erittäin tärkeää, että sivuillanne on aina uusin WordPress versio päivitettynä.

Lisäosien päivitys on myös tärkeää, koska vanhentunut lisäosa ei välttämättä toimi oikein sivustolla ja se voi olla myös mahdollinen tietoturva-aukko.

Alla on kuvakaappaus sähköposti-ilmoituksesta, jonka webhotellipalveluntarjoaja Zoner lähetti koskien yhtä meidän ylläpitämää sivustoa. Koska hoidamme sivuston ylläpidon, meidän oli helppo kirjautua sivulle samantien ilmoituksen saatuamme ja päivittää lisäosa uuteen versioon, jolla säästyttiin mahdolliselta hakkeroinnilta.


Visio 6 virhe

Me seuraamme jokaisen ylläpitämämme sivuston päivityksiä päivittäin ja hoidamme ne ajantasalle niin nopeasti kuin mahdollista. Kriittisissä tilanteissa, kuten yllä nähdyssä, on hienoa, että Zoner antaa lisätietoja tilanteen vakavuudesta, joka pakottaa meidät välittömiin toimenpiteisiin.